Esportstoernooien

Esportstoernooien: gametoernooien op het hoogst mogelijke niveau. Esportstoernooien gaan vaak gepaard met strenge regelgeving, prijzengeld en livestream met live commentaar. Al sinds 2006 is Duh-Events nauw betrokken met esportend Nederland. Ons team aan toernooi-admins bestaat uit behoorlijk veel esports-enthousiastelingen, een voormalig professioneel gamer en een internationale esportsscheidsrechter. We hebben genoeg kennis in huis om zowel grote als kleine esportstoernooien tot een goed eind te brengen. Daarnaast zijn we ook bekend met esports gerelateerde randzaken, zoals meet & greets, workshops en beat the pro-activiteiten.

Game arena’s

Mede door de mogelijkheid om overal een stabiele internetverbinding te realiseren, worden er steeds vaker toernooien georganiseerd. Soms als voorronde van een groot internationaal toernooi, soms als televisieprogramma en steeds vaker met een prijzenpot die telkens weer groeit. Het laat zien dat esports steeds serieuzer wordt genomen. Wij worden dan ook vaak gevraagd om de techniek en het verloop van de wedstrijden te organiseren. In speciaal ingerichte gamingarena’s kan ieder deelnemend team of individu direct aan de slag, op weg naar de winst!

‘Bring Your Own Computer’

Al sinds dat wij begonnen zijn met het organiseren van gamingevenementen, staat ook competitief gamen bij ons in een hoog vaandel. Met de introductie van prijzengeld bij onze toernooien in 2008 is de nood voor het structureren van toernooien op een lanparty hoog. Ook al vind je de meeste esportstoernooien vandaag de dag vaker online dan offline, organiseren wij nog steeds met regelmaat ‘Bring Your Own Computer’-toernooien. De naam zegt het al: deelnemers nemen hun eigen computer en toebehoren mee, spelen het toernooi mee vanaf hun eigen zitplaats en maken vervolgens kans op een deel van de prijzenpot. Een aantal van deze toernooien zijn voorzien van livestreaming en een finale op één van onze podia.

Toernooien ter promotie

Naast onze eigen toernooi-admins staan wij in goed contact met diverse esportsteams, streamers, commentatoren en presentatoren. Perfect voor uw evenement en de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Het toernooi op uw beursstand kan op deze manier voorzien worden van een livestream inclusief presentatie, om ook een online bereik te genereren. Een shootout tegen de beste spelers van de Benelux? Ook hier kunnen wij de helpende hand bieden. Wij gaan regelmatig op pad om toernooien uit te voeren, om uw evenement van de juiste materialen en techniek te voorzien en om u te ontzien in alles met betrekking tot gaming. Daarnaast hebben wij natuurlijk onze eigen evenementen, mocht u nog een podium zoeken voor uw volgende promotionele uitvoering.

 

Neem contact met ons op via de hoofdpagina.

Portfolio

Hieronder vindt u ons esportsportfolio. Het organiseren van een toernooi omvat begeleiding, techniek, regulering en toernooistructuur.

PeriodEventsDescriptionCommissioned by
2003 - present dayThe-PartyA variety of 'Bring Your Own Computer' tournaments in game arenas and beat the pro activities.-
2001 - present dayCampZoneA variety of 'Bring Your Own Computer' tournaments in game arenas and beat the pro activities.-
2018-2020Rainbow Six: Siege'Bring Your Own Computer' Rainbow Six: Siege tournament.Ubisoft
2019Victory LanA variety of 'Bring Your Own Computer' tournaments.-
2019RIV4L Lan TourA variety of 'Bring Your Own Computer' tournaments.4Entertainment
2019Counterspell launch partyCounterspell tournament at an exhibition stand.Punchbutton Studios
2018ThermyCup 3'Bring Your Own Computer' Starcraft 2 tournament. Without tournament support.uThermal
2018Tweakers Gaming LiveA variety of 'Bring Your Own Computer' tournaments in game arenas.-
2018MotoGP Exhibition StandMotoGP high score lap at exhibition stand.KNMV
2016-2017Dutch College LeagueLeague of Legends tournament for television in a game arena (Fox Sports).Gamers First
2017MediaMarkt HoornA variety of tournaments for the launch of the games department.MediaMarkt
2017FIFA School CupFIFA tournament at an exhibition stand. Without tournament support.InWork
2016Klantevent NEPEsports workshop and presentation.NEP Broadcast Services
2013 - 2015RSD InternationalFighting game tournament in game arenas.-
2011 - 2015BarCraftViewing party for a variety of games.-
2014Alien ArenaAlien Arena tournament at an exhibition stand.Alien Arena
2013ShootMania Storms'Bring Your Own Computer' ShootMania Storms tournament.NADEO
2013PROG4MER Lan TourA variety of 'Bring Your Own Computer' tournaments.4Entertainment
2002 - 2006Best of BeneluxA variety of gaming tournaments in gaming arenas.-