Cosplay fotoshoots op de mooiste locaties

Onder sublabel ‘Duh-Cosplay’ organiseert Duh-Events sinds 2018 fotoshoots op unieke locaties. Dit middels een mooi vooraf ingevuld schema. Modellen kunnen zich aanmelden door hun portfolio achter te laten en vertellen met welke fotografen zij het liefst willen shooten, waarna de fotografen allemaal een beoordeling geven. Op deze manier kijken we in eerste instantie naar ‘mutual matches’, zodat zowel fotograaf als model met honderd procent zin de shoot tegemoet gaan.

 

Videografie mag op zo’n shootdag natuurlijk ook niet vergeten worden. Ieder model komt in aanraking met één van onze videografen om onze aftermovie zo compleet mogelijk te maken.

 

En als laatst hebben we ook de downtime van de modellen op weten te vullen. Een klein aantal fotografen zal niet deelnemen aan de afgesproken shoots volgens schema. Hierdoor kun je als model wanneer je even niet ingepland bent nog wat mensen aanspreken voor een paar extra foto’s.

Volgende fotoshoot: TBA

Waar:TBA
Wanneer:TBA
Sign up:TBA

Evenementen

Al onze fotoshoots op een rij.

Fotografen: Devon Keuben, Jeroen Weimar, Jeroen Wolf, Johan Kusters, Kevin Jeukens, K0l3n, Laura Calandt, Moriartician, Nathan van den Berg, Robin Morgan, SollieFoto, Vincent Lee

Videografen: Kawin Wu, Viet Nguyen

Fotografen zonder schema: Chastten, Miradel, Pharifocus, Robin van der Molen

Behind the scenes: Kees Stravers, Luc Marc Dijkstra

Enkele foto’s van deze fotoshoot

Video’s van deze fotoshoot

Fotografen: Jeroen Weimar, Jeroen Wolf, Kevin Jeukens, Moriartician, Nathan van den Berg, Pharifocus, Robin Morgan, Vincent Lee

Videografen: Viet Nguyen

Fotografen zonder schema: Chastten, Luc Marc Dijkstra, MikoBura

Aftermovie van deze fotoshoot

Enkele foto’s van deze fotoshoot

Fotografen: Chastten, Jeroen Weimar, Jeroen Wolf, MikoBura, Miradel, Pharifocus, Vincent Lee

Videografen: Viet Nguyen

Fotografen zonder schema: Hell.o_Angela, Luc Marc Dijkstra

Aftermovie van deze fotoshoot

Enkele foto’s van deze fotoshoot

Volgende fotoshoot: TBA

Fotografen: TBA

Videografen: TBA

Fotografen zonder schema: TBA

 

In de nabije toekomst organiseren wij onze volgende fotoshoot. Samen met 12 fotografen zullen we een schema maken aan de hand van de ingevulde gegevens bij de inschrijvingen. Daarnaast zijn er twee videografen en enkele ‘fotografen zonder schema’ om ook tussendoor mee te shooten.

 

Het schema zal bestaan uit 6 shoots per fotograaf, inclusief ruime pauzes voor iedereen. Cosplayers zullen twee ingeplande shots krijgen, alsmede een ingeplande videoshoot.

 

De fotografen zullen alle inschrijvingen beoordelen en hiermee rekening houden met de kwaliteit van je kostuum en hoe goed het bij de setting past. Op deze manier streven we naar een zo eerlijk mogelijke lijst. Zonder uitnodiging ter acceptatie is het niet mogelijk om op onze shootdag aanwezig te zijn.

 

Locatie:
TBA

 

Datum en tijd:
TBA

 

Parkeren:
TBA

 

Eten en drinken:
TBA

 

Kosten:
TBA

 

Inschrijven:
TBA

 

Geaccepteerde cosplayers: TBA

Enkele foto’s van de laatste fotoshoot

Video’s van de laatste fotoshoot